2011. május 22., vasárnap

Lexen GP62 búzafű-, gyümölcs- és zöldségprés - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

ELADÓ EGY ALIG (2-3-SZOR) HASZNÁLT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ELEKTROMOS BÚZAFŰ-, GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGPRÉS!
Új ára: 56 900 forint
A Lexen Elektromos búzafűprés a léfacsarók új generációját képviseli.
Összetöri és kifacsarja még a kemény zöldségeket is, mint pl. a sárgarépa. Nem keletkezik hő eközben, mint más elektromos gépeknél, így megmaradnak a fontos enzimek is a facsarás során. A gép kedvező ára lehetővé teszi, hogy szinte bárki hozzájuthasson az így nyerhető egészséges levekhez.
Fontos megemlíteni, hogy a búzafűprés nagyon tartós, strapabíró anyagokból készül, így másik készülékre nem lesz már többé szükségünk.
Ezen kívül még sok egyéb funkcióval is rendelkezik: tésztát csinál, mogyorókrémet, egészséges bébiételt, fagyasztott desszerteket, szója tejet, értéke szinte felbecsülhetetlen. Két különböző alkatrész van hozzá, az egyik a búzafűhöz, a másik az egyéb zöldségekhez és gyümölcsökhöz. Mivel nincs hő a búzafű préselése közben, így minden vitamin és enzim megmarad.
A búzafűprés másik nagy előnye, hogy nincs benne belső szűrő. Lehetőség van arra is, hogy rosttal vagy rost nélkül készítsük el italunkat. Ha rostos italt akarunk, egyszerűen nem tesszük bele a szűrőt.
A Lexen Healthy Juicer búzafűprés anyaga nem toxikus polikarbonát és rozsdamentes acél, ezért készülékünk biztosan sok évig használható lesz.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 14:35
. Lexen GP62 búzafű-, gyümölcs- és zöldségprés - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése