2012. február 9., csütörtök

Haldorádó Pellet Pack- Magyar Betyár - Jelenlegi ára: 1 Ft

A Haldorádó Pellet Pack, egy olyan komplett csomag, amely a modern, céltudatos pontyhorgászat leghatékonyabb csalogatóanyagait tartalmazza.
A csomagban három különböző terméket talál:
1. Az etető pellet több különböző méretű (2, 3 és 4 mm-es) pelletszemet tartalmaz. A kisebb méretű pelletek a legfogósabb, évek óta jól működő etetőanyagaink legértékesebb összetevőiből épülnek fel. Ezek gyorsan, illetve közepesen gyorsan puhulnak és oldódnak fel a vízben, de nem esnek szét. A 4 mm-es változat halibut pellet, amely nagyon lassan puhul fel, ez sokáig kemény, „ roppanós” falat marad. A halibut magas olajtartalmának köszönhetően a vízközt mozgó halakat is a mederfenékre irányítja.
2. A pellet ragasztópor segítségével lehet a leggyorsabban és legegyszerűbben a csomag tartalmát biztonságosan megragasztani.
3. A Pellet Juice egy nagyon sűrű, nagyon tömény új aroma, amely tovább növeli a pelletszemek fogósságát és csalogatóhatását. Nagy sűrűségű, különleges, „ nehéz” aroma, amely mindvégig a mederfenéken terjed.
Nagyon könnyű használatba venni:
1. lépés: öntse a csomag tartalmát egy vödörbe
2. lépés: keverje el az összetevőket
3. lépés: öntsön hozzá további 1-1, 5 dl vizet
4. lépés: a pelletszemek 15-30 perc alatt felszívják az aromás vizet és felpuhulnak
5. Ezután könnyedén kosárba tölthető…
6. … vagy gombóccá formálható és csúzlival belőhető
További jó tanácsok:
- A hidegebb évszakokban célszerű mindezt már előző este otthon elvégezni és a csomag tartalmát egy lezárt műanyag vödörbe helyezni.
- A 16 Celsius-foknál alacsonyabb hőmérsékletű vízben ajánlott CSL Tuning Hideg vízi aromával keverni. Amennyi aromát hozzáöntünk, annyival csökkentsük a víz mennyiségét. A pelletre maximum 50 ml egyéb aromát szabad ráönteni, a csomagban található Pellet Juice aroma mellett.  
A licit tartalma bekeverés után kb 300gr etetőanyag
simitózáras, flakonos kiszerelésben csomagolva
Több termék egyidejű postázására egy csomagban van lehetőség, ezzel jelentős postaköltség takarítható meg!
AZ UTALÁSRA 1 HÉT ÁLL RENDELKEZÉSRE! AMENNYIBEN A VEVŐEZEN IDŐN BELÜL NEM FIZET, A TERMÉKET ÚJRA MEGHIRDETEM, A VEVŐT PEDIG A TOVÁBBI AUKCIÓIMBÓL VÉGLEGESEN KIZÁROM. A LICIT UTÁN A VATERA AUTOMATIKUS E-MAILT KÜLD, AMIRE MINDENKITŐL VÁROM A VÁLASZT.
KAPCSOLATFELVÉTEL LEHETŐLEG E-MAILBEN. TELEFONON NE KERESSENEK, MERT FEJBŐL SEM A SZÁMLASZÁMOMAT SEM A POSTAKÖLTSÉGET NEM TUDOM.
Kizárólag postai úton való értékesítésre van lehetőség előre utalás után!
25. 000 Ft egyidejű vásárlás felett átvállalom  a teljes postaköltséget!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-13 08:28
. Haldorádó Pellet Pack- Magyar Betyár - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése