2011. augusztus 30., kedd

ATX ház 2 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tisztelettel kérem a nyertest, az aukció után várja meg a "Vatera vásárlás részletei" című levelet, és olvassa el, mielőtt engem megkeresne. Minden szükséges információ benne lesz az átvétellel és a fizetéssel kapcsolatban!
Eladó a képeken látható Mercury ATX ház, 350W-os Mercury P4-es tápegységgel. A ház tetején Windows XP Home COA matrica található, termékkulccsal. 2 db. USB kivezetés található az előlapon, alul, a lenyitható fedél mögött. A tápegység tesztelt, működőképes, de csak a leütési érték erejéig vállalok érte felelősséget. Tesztelés módszere: tápegység teszter, Windows XP telepítés PII Celeron gépre (kb. 40 perc folyamatos üzem). Az aukció tárgya a ház, és ami a képeken benne van. Tudok adni a házhoz ingyen CD-olvasót, floppy meghajtót, floppy kábelt, talán IDE kábelt is, és csavarokat.
Méretek: 18cm széles, 42cm magas, 48. 5cm mély
A személyesátvételre - előzetes egyeztetést követően - munkanapokon 9-17h-ig a XIV. kerületben van lehetőség, munkaidőn kívül Maglódon.
Ez egy licitálós aukció, 1 Ft-ról indul, minimálár nélkül, egy hétre meghirdetve. Nem zárom le hamarabb, villámárat nem teszek fel, mindenképp megvárom a végét. Cserére kínált termékeket az árba nem tudok beszámítani!
Az árverés lezártakor a Vatera automatikusan küld egy e-mailt (Vatera vásárlás részletei), amely az átvétellel és fizetéssel kapcsolatos összes szükséges információt tartalmazza! Ezáltal a kapcsolatfelvétel kezdeményezését a magam részéről megtörténtnek tekintem, és várom a nyertes jelentkezését.
Az áru átvételére, kifizetésére a leütéstől számított 2 hét áll rendelkezésre! Amennyiben ezen idő alatt a vevő nem keres meg akár e-mailben, akár telefonon (az árverés lezártát követően mindkettő lekérdezhető a Személyes menüből az "Értékelések készítése" lapon a nevem utáni "opciók" gombra kattintva, majd onnan kiválasztva a "Másik fél adatainak lekérése" lehetőséget), szó nélkül negatív értékelést adok!
Akinek ezek a feltételek nem felelnek meg, kérem ne licitáljon! A licit megtételével a felhasználó elismeri, hogy a terméklapon található információkat (különösen: termékleírás, szállítási és garanciális feltételek) elolvasta és megértette.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-02 15:59
. ATX ház 2 - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése